Trafic restricţionat pe DN1 pentru lucrări la calea ferată care leagă Aeroportul Henri Coandă de Gara de Nord

Traficul rutier va fi restricţionat timp de mai multe nopţi pe DN1, în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă, pentru efectuarea lucrărilor la calea ferată care va lega Aeroportul de Gara de Nord.

1423 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat pe DN1 pentru lucrări la calea ferată care leagă Aeroportul Henri Coandă de Gara de Nord

Trafic restricţionat pe DN1 pentru lucrări la calea ferată care leagă Aeroportul Henri Coandă de Gara de Nord

Potrivit unui comunicat al CFR SA, începând din noaptea de marţi spre miercuri, traficul rutier, în zona Aeroportul Internaţional Henri Coandă, va fi restricţionat pe o singură bandă pe fiecare sens de circulaţie, între orele 0.00 - 4.00, interval orar în care se vor executa lucrările de construire a viaductului CF peste DN 1, obiectiv feroviar care va asigura legătura directă între Gara de Nord şi Aeroport.

Restricţiile de circulaţie pe DN 1, la km 16+100, pe raza Oraşului Otopeni, se vor menţine în zilele de 22, 23, 29, 30 iulie şi 5, 6, 12 şi 13 august, în intervalul orar 0:00 – 4:00.

„Menţionăm faptul că lucrările la viaductul feroviar peste DN 1 sunt incluse în proiectul Modernizarea liniei de cale ferată Bucureşti Nord - Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti - FAZA I: Racord C.F. la Terminalul T1, Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti”, a transmis CFR SA.

Compania recomandă şoferilor care circulă pe ruta Bucureşti - Ploieşti - Bucureşti să folosească alte variante de traseu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici