Trafic rutier dirijat de poliţişti în Şercaia, judeţul Braşov, după un accident

Traficul rutier pe DN 1, între Făgăraş şi Codlea, pe raza localităţii Şercaia, se desfăşoară alternativ, dirijat de poliţişti, vineri dimineaţa, în urma unui accident rutier petrecut între două maşini, două persoane fiind rănite.

282 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier dirijat de poliţişti în Şercaia, judeţul Braşov, după un accident

Trafic rutier dirijat de poliţişti în Şercaia, judeţul Braşov, după un accident

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în accidentul rutier de pe DN1 Făgăraş – Codlea, pe raza comunei Şercaia (kilometrul 217+400 de metri) au fost implicate două autoturisme.

În urma evenimentului au rezultat două victime conştiente, care au fost transportate la spital.

Traficul în zona producerii accidentului se desfăşoară pe un fir, alternativ dirijat de poliţişti la ora transmiterii acestei ştiri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici