Trafic rutier îngreunat de ceaţă pe mai multe drumuri din ţară

Traficul rutier pe mai multe drumuri din ţară se desfăşura cu dificultate, vineri dimineaţă, din cauza ceţii care reduce vizibilitatea până la 15 de metri, în judeţul Mehedinţi, informează Direcţia Poliţiei Rutiere.

2 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier îngreunat de ceaţă pe mai multe drumuri din ţară

Trafic rutier îngreunat de ceaţă pe mai multe drumuri din ţară

Astfel, la ora 10:00, pe Autostrada Soarelui (Bucureşti- Constanţa) vizibilitatea este redusă la o sută de metri.

Pe Autostrada Bucureşti- Piteşti se semnalează ceaţă, însă vizibilitatea este mai mare de o sută de metri.

În judeţul Prahova: DN1 Metro- Băicoi, vizibilitate sub 20 de metri / Bărcăneşti- Metro, vizibilitate sub 50 de metri; DN1B Mizil- limita cu judeţul Buzău, vizibilitate de 20 de metri; DN1A Ploieşti- Teişani, vizibilitate sub 50 de metri.

În judeţul Vaslui: pe drumul european şi pe drumurile naţionale, polei; în zona municipiului Bârlad, ceaţă densă.

În judeţul Ialomiţa: DN21C Călăraşi- Brăila, gheaţă şi vizibilitate sub 50 de metri, DN2 şi DN2A Urziceni- Slobozia sub o sută de metri.

În judeţul Constanţa: vizibilitate cuprinsă între 50 şi o sută de metri pe drumurile din judeţ, redusă sub 10 metri pe DN2A Ovidiu- Mihail Kogălniceanu.

În judeţul Gorj: vizibilitate sub 50 de metri pe DN67, în comuna Scoarţa şi de aproximativ 50 de metri pe tronsonul cuprins între localităţile Motru şi Bujorăscu.

Giurgiu: DN6 Bucureşti- Alexandria, vizibilitate sub o sută de metri.

Argeş: vizibilitate sub o sută de metri pe unele porţiuni ale drumurilor naţionale.

Vâlcea: vizibilitate sub o sută de metri.

Mehedinţi: DN6 Prunişori- Strehaia, vizibilitate sub 15 metri.

Brăila: în oraşele Făurei, Ianca şi Însurăţei vizibilitatea este redusă sub 50 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici