Traficant de droguri prins la volan fără permis, cu 3 kg de canabis în maşină

Un traficant de droguri din Bistriţa a fost prins cu 3 kilograme de canabis, la volanul unei maşini, acesta având permisul de conducere suspendat.

191 afișări
Imaginea articolului Traficant de droguri prins la volan fără permis, cu 3 kg de canabis în maşină

Traficant de droguri prins la volan fără permis, cu 3 kg de canabis în maşină

Potivit Poliţiei, poliţiştii Biroului Rutier au oprit în trafic, în oraşul Bistriţa, o maşină condusă de un bărbat de 31 de ani din Bistriţa, în care se afla încă o persoană.

Bărbatul aflat la volan nu avea permisul de conducere suspendat.

La control au fost descoperite şi ridicate 11 plante de canabis (aproximativ 1.000 de grame), mai multe pungi cu substanţă vegetală sub formă de muguri, de aproximativ 1.6 kg, 0.5 grame de cocaină, 0.9 grame de amfetamine, 11 recipiente conţinând fertilizatori, un cântar electronic, un cuţit, un tub perfuzii, obiecte purtătoare de urme vegetale şi bani (3.150 de lei, 410 euro şi 40 de lire sterline).

Bărbatul de 31 de ani a fost condus la audieri, iar ulterior a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore a acestuia, fiind cercetat pentru efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive, trafic de droguri de risc şi conducere fără permis.

În cursul zilei de miercuri, acesta va fi prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

Taguri:
traficant,
maşină,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici