Traficul aerian pe "Henri Coandă" şi Băneasa a fost reluat. Unele curse sunt anulate sau pleacă întârziat

Traficul aerian pe aeroporturile Băneasa şi "Henri Coandă" a fost reluat, joi dimineaţă, dar mai multe curse interne şi externe sunt anulate, iar altele au plecat întârziat din cauza operaţiunilor de degivrare.

43 afișări
Imaginea articolului Traficul aerian pe "Henri Coandă" şi Băneasa a fost reluat. Unele curse sunt anulate sau pleacă întârziat

Traficul aerian pe "Henri Coandă" şi Băneasa a fost reluat. Unele curse sunt anulate sau pleacă întârziat (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului "Henri Coandă" Otopeni, Valentin Iordache, a declarat, joi dimineaţă, că şase curse, toate spre destinaţii externe au fost anulate.

Potrivit lui Iordache, cursele car au plecat dimineaţă înregistrează întârzieri de aproximativ 30 de minute din cauza operaţiunilor de degivrare.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că prognozele indică în orele următoare ploaie, ceea ce poate duce la producerea îngheţului şi că "veştile nu sunt tocmai bune", fiind posibil ca temperaturile să continue să scadă.

Referitor la unele curse anulate miercuri, Iordache a precizat că este decizia privind rerutarea sau reprogramarea aparţine companiilor de transport aerian.

Compania Tarom a anunţat, miercuri, că şi-a anulat toate zborurile care nu au decolat până miercuri seară, din cauza vremii nefavorabile, precizând că este vorba de 47 de curse interne şi externe.

Cele 47 de curse Tarom care nu au decolat miercuri conform progamărilor au fost anulate pentru că vremea nefavorabilă nu permite operarea zborurilor în siguranţă.

Pasagerii care urmează să călătorească joi sunt rugaţi să contacteze compania, pentru informaţii legate de situaţia zborurilor lor, la numerele de telefon Call Center Tarom 9361 - valabil pentru apeluri din Bucureşti sau la 021.204.64.64, 021.303.44.00 şi 021.303.44.44.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici