Traficul auto pe Transfăgărăşan va fi închis

CNAIR anunţă că de joi va fi închisă circulaţia pe DN 7C – Transfăgărăşan, între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă. Decizia a fost determinată şi de instabilitatea atmosferică.

699 afișări
Imaginea articolului Traficul auto pe Transfăgărăşan va fi închis

Traficul auto pe Transfăgărăşan va fi închis

Potrivit unui comunicat transmis de CNAIR, începând de joi, circulaţia rutieră va fi închisă pe DN 7C - Transfăgărăşan de la Piscu Negru până la Cabana Bâlea Cascadă.

”Decizia închiderii acestui sector de drum a fost luată în conformitate cu Regulamentul de funcţionare a drumului naţional DN 7C (Transfăgărăşan) numărul: AND 524/2015, dar şi din cauza instabilităţii atmosferice la altitudine ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment”, arată sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Elekes Robert, Transfăgărăşanul urmează să se redeschidă în 1 iulie 2019.

Transfăgărăşanul începe din localitatea Bascov, judeţul Argeş, şi se termina lângă localitatea Cârţişoara, judeţul Sibiu. Drumul face legătura, prin Munţii Făgăraş, între Muntenia şi Transilvania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici