Traficul este oprit pe A2 după ce şoferul unui camion s-a răsturnat peste parapetul median

Traficul rutier este oprit, marţi, pe ambele sensuri de mers ale Autostrăzii Soarelui, la kilometrul 19, după ce şoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat peste parapetul median, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

190 afișări
Imaginea articolului Traficul este oprit pe A2 după ce şoferul unui camion s-a răsturnat peste parapetul median

Traficul este oprit pe A2 după ce şoferul unui camion s-a răsturnat peste parapetul median

"Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 19, pe sensul de mers către Constanţa, în localitatea Cernica, judeţul Ilfov, şoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului, a intrat în balans şi s-a răsturnat peste parapetul median", potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers şi se circulă în prezent doar pe benzile de urgenţă, în condiţiile în care valorile de trafic sunt în creştere.

Nu sunt răniţi în urma incidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici