Traficul feroviar a fost reluat între Buftea şi Chitila

Traficul feroviar a fost reluat între Buftea şi Chitila, unde circulaţia a fost oprită din cauza unui incendiu de vegetaţie.

134 afișări
Imaginea articolului Traficul feroviar a fost reluat între Buftea şi Chitila

Traficul feroviar a fost reluat între Buftea şi Chitila

„La ora 17.20 s-a redeschis circulaţia pe relaţia Buftea - Chitila”, a transmis CFR SA.

Anterior, compania anunţase că pompierii au cerut scoaterea de sub tensiune a liniei contact între Chitila - Buftea - Periş, dar şi pentru liniile 4-7 din staţia Buftea.

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit sâmbătă după-amiaza în Buftea. Din cauza vântului, flăcările s-au apropiat de calea ferată.

ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat iniţial că intervine cu zece autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Ulterior, forţele au fost suplimentate, astfel că, la ora transmiterii ştirii, la faţa locului acţionează 16 autospeciale de stingere şi două ambulanţe SMURD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici