Traficul în Capitală, îngreunat de probleme la semafoare şi aglomeraţie

Defecţiunile la mai multe semafoare din Bucureşti au generat, marţi dimineaţă, blocaje în trafic mai mari decât de obicei, pentru rezolvarea problemelor fiind deja trimise echipe de depanare, au declarat, marţi dimineaţă, agenţiei MEDIAFAX, surse din Poliţia Rutieră a Capitalei.

62 afișări
Imaginea articolului Traficul în Capitală, îngreunat de probleme la semafoare şi aglomeraţie

Traficul în Capitală, îngreunat de probleme la semafoare şi aglomeraţie (Sursa: Mediafax Foto)

Mai multe semafoare din intersecţiile de pe Splaiul Independenţei s-au defectat încă de la prima oră a dimineţii de marţi, fapt ce a dus la blocaje mai mari decât de obicei în zona Operă - Eroilor.

Sursele citate au declarat însă că, la momentul transmiterii acestei ştiri, echipele de intervenţie lucrau deja la repararea semafoarelor stricate, unele fiind deja repuse în funcţiune.

"Problema semafoarelor e, în principiu, rezolvată. Mai sunt însă probleme în câteva zone, din cauza aglomeraţiei care parcă este mai mare astăzi (marţi, n. red.) decât de obicei", au declarat sursele citate.

Potrivit acestora, zonele rămase încă "extrem de aglomerate" erau intersecţiile Budapesta, Charles de Gaulle şi Plaza România, precum şi strada Nerva Traian.

"În restul Capitalei nu au fost semnalate probleme deosebite", au mai spus sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici