Traficul în Gara Bucureşti Nord se desfăşoară în condiţii normale

Circulaţia trenurilor la intrarea şi la ieşirea în Gara Bucureşti Nord se desfăşura, vineri dimineaţă, în condiţii normale, singurele probleme fiind pe raza Regionalei CF Constanţa, unde, pe anumite porţiuni, se circulă cu 50 de kilometri pe oră, înregistrându-se întârzieri de până la 50 de minute.

2 afișări
Imaginea articolului Traficul în Gara Bucureşti Nord se desfăşoară în condiţii normale

Traficul în Gara Bucureşti Nord se desfăşoară în condiţii normale

Potrivit unei informări de vineri a Companiei Naţionale de Căi Ferate "CFR" SA, restricţiile de viteză sunt impuse în Regionala CF Constanţa de ninsoare şi viscol.

Totodată, sursa citată anunţă că au fost anulate trenurile IC 592 Timişoara – Bucureşti Nord; R 871 Bucureşti Nord – Galaţi; R 687 Bucureşti Nord – Constanţa; P 8022 Călăraşi – Bucureşti Obor; P 8151 Urziceni – Slobozia; P 3012 Câmpina – Bucureşti Nord şi R 638 Ploieşti Sud – Bucureşti Nord.

În cursul zilei precedente, când a nins viscolit mai ales dimineaţă, intrarea sau ieşirea unei garnituri în/din Bucureşti Nord s-a făcut în aproximativ 20 de minute (pe vreme normală această durată fiind de doar 5-6 minute). Trenurile care au intrat sau au ieşit din Gara de Nord au avut mari întârzieri, în principal din cauza dificultăţii de manevrare a macazelor înzăpezite din Complexul Bucureşti-Nord-Griviţa-Basarab. În aceste condiţii, circulaţia mai multor trenuri a fost anulată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici