Traficul pe Autostrada Soarelui, îngreunat de gheaţă şi de ceaţă

Traficul rutier pe Autostrada Bucureşti-Constanţa era îngreunat, marţi după-amiază, din cauza vizibilităţii reduse, precum şi a gheţii şi a stratului de zăpadă de pe unele porţiuni ale drumului, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

1 afișare
Imaginea articolului Traficul pe Autostrada Soarelui, îngreunat de gheaţă şi de ceaţă

Traficul pe Autostrada Soarelui, îngreunat de gheaţă şi de ceaţă

Potrivit sursei citate, ceaţa persistă pe Autostrada Soarelui, reducând sub o sută de metri vizibilitatea pe tronsonul Feteşti-Cernavodă. Pe acelaşi segment, banda a II-a a sensului de mers spre Constanţa este alunecoasă din cauza gheţii şi a stratului de zăpadă în unele locuri. Din această cauză, se acţionează cu materiale antiderapante.

Poliţia Rutieră recomandă cu insistenţă utilizarea luminilor de întâlnire şi ceaţă, deplasarea cu viteză redusă, evitarea trecerilor de pe o bandă pe alta şi mărirea distanţei de siguranţă dintre vehicule.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici