Traficul rutier continuă să fie îngreunat de ceaţa densă

Traficul rutier pe mai multe artere importante din ţară era îngreunat, joi dimineaţă, pe mai multe artere importante din ţară, de ceaţa densă, care scade vizibilitatea în mod considerabil, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

2 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier continuă să fie îngreunat de ceaţa densă

Traficul rutier continuă să fie îngreunat de ceaţa densă

Potrivit sursei citate, pe Autostrada A2 Bucureşti- Constanţa vizibilitatea este sub 50 de metri.

Pe Autostrada A1 Bucureşti- Piteşti, pe tronsonul cuprins între kilometrii 11 şi 23( în zona Bolintin), vizibilitate scade sub 100 de metri.

În judeţul Brăila, pe DE 584 Slobozia- Brăila( între Bărăganu şi Viziru) vizibiliatea este de 20-30 de metri, iar pe DN2B Buzău- Brăila (pe tronsonul cuprins între limita cu judeţul Buzău şi oraşul Ianca) este redusă sub 100 de metri.

În judeţul Călăraşi, vizibilitatea este redusă sub 50 de metri pe toate drumurile naţionale.

În judeţul Giurgiu se semnalează vizibilitate redusă pe DN5 Bucureşti- Giurgiu şi DN6 Bucureşti- Alexandria( vizibilitatea este sub 50 de metri şi în municipiul Giurgiu).

În judeţul Ialomiţa, ceaţa îngreunează traficul rutier pe DN2 Urziceni- limita cu judeţul Ilfov şi DN2A Urziceni- Slobozia, unde vizibilitatea pe partea carosabilă este sub 50 de metri.

În judeţul Ilfov, vizibilitatea este redusă sub 50 de metri pe DN3, în zona Brăneşti.

Poliţia Rutieră recomandă şoferilor circule cu viteză adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să folosească luminile de întâlnire şi pe cele de ceaţă şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul dinainte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici