Traficul rutier în zona Pieţei Victoriei, restricţionat

Centrul Infotrafic informează că miercuri, cu ocazia "Zilei mondiale a muncii decente", se va desfaşura în Capitală un miting, la care vor participa aproximativ 20.000 de persoane, iar traficul rutier va fi restricţionat, poliţiştii recomandând utilizarea mijloacelor de transport în comun.

40 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier în zona Pieţei Victoriei, restricţionat

Traficul rutier în zona Pieţei Victoriei, restricţionat (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Deoarece, între orele 11.00 - 14.30 participanţii vor manifesta în Piaţa Victoriei, traficul rutier va fi restricţionat, începând din noaptea marţi spre miercuri, ora 0.00, pentru amenajarea zonei, pe:

şoseaua Kiseleff, între Piaţa Arcului de Triumf şi Piaţa Victoriei;

strada Monetariei;

Bulevardul Iancu de Hunedoara, între Pasajul Victoriei şi P-ţa Victoriei;

breteaua de legătură între P-ţa Victoriei şi str. Buzeşti;

P-ţa Victoriei, între orele 0.00 - 18.00.

Totodată, traficul rutier va fi restricţionat temporar pe străzile care acced în Sos. Kiseleff, pe timpul afluirii şi defluirii.

Defluirea manifestanţilor va avea loc în intervalul 14.30 - 16.30 pe următoarele rute ocolitoare:

Şos. Kiseleff - B-dul Mărăşti - str. Clucerului - B-dul Ion Mihalache - P-ţa Victoriei - str. Buzeşti;

Şos. Kiseleff - B-dul Al. Averescu - B-dul Ion Mihalache - P-ta Victoriei - Str. Buzesti;

P-ţa Presei Libere - P-ţa Arcului de Triumf - B-dul C-tin Prezan - B-dul Aviatorilor - B-dul Lascar Catargiu sau Calea Victoriei;

Şos. Stefan cel Mare - Calea Dorobantilor - P-ţa Charles de Gaulle.

"Recomandăm conducatorilor auto sa evite zonele menţionate, în intervalul 7.00 - 18.00, şi să fie atenţi la semnalizarea temporară montată în zonă şi semnalele agenţilor de circulaţie. De asemenea, solicităm cetăţenilor sa utilizeze, pe cât posibil, mijloacele de transport public", subliniază Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici