Traficul rutier, închis în centrul staţiunii Sinaia

Traficul rutier în centrul staţiunii Sinaia este blocat, până luni dimineaţă, toate autovehiculele fiind direcţionate pe şoseaua de centură a oraşului, drumul naţional 1.

1 afișare
Imaginea articolului Traficul rutier, închis în centrul staţiunii Sinaia

Traficul rutier, închis în centrul staţiunii Sinaia

Potrivit ofiţerului de presă al Primăriei Sinaia, Mădălina Roşu, circulaţia autovehiculelor între Hotelul Internaţional şi parcul Dimitrie Ghica este interzisă, începând de miercuri după-amiază, pentru a se amenaja decorurile pentru Festivalul Sinaia Forever, ce se va desfăşura începând de vineri şi până duminică.

Circulaţia în staţiunea Sinaia a fost restricţionată în mai multe rânduri, în ultimele două săptămâni, întrucât în centrul oraşului a fost amenajat un sens giratoriu. Săptămâna aceasta, şoferii au putut circula prin centrul staţiunii doar în ziua de marţi şi în dimineaţa zilei de miercuri, luni circulaţia rutieră fiind restricţionată pentru amenajarea sensului giratoriu şi pentru montarea unei fântâni arteziene în centrul oraşului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici