Traficul rutier între Râşnov şi Poiana Braşov, închis până luni

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov se prelungeşte închiderea traficului rutier pe DN1E, între Râşnov şi Poiana Braşov, arteră care ar fi trebuit redeschisă sâmbătă dimineaţă, însă din cauza slăbirii rezistenţei unui zid circulaţia a fost oprită până luni.

23 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier între Râşnov şi Poiana Braşov, închis până luni

Traficul rutier între Râşnov şi Poiana Braşov, închis până luni (Imagine: Mediafax Foto)

În cursul zilei de joi, la kilometrul 21+450, din cauza unor lucrări la o canalizare, s-a slăbit rezistenţa unui zid de sprijin şi s-a surpat.

Astfel, autorităţile au luată măsura întreruperii circulaţiei, existând riscul ca trepidaţiile provocate de autovehicule să afecteze două imobile de pe marginea drumului. Lucrările de consolidare au fost prelungite din cauza vremii nefavorabile.

Autorităţile preconizează că circulaţia va fi redeschisă luni, 20 octombrie.

Ruta ocolitoare este DN73 Râşnov - Braşov, DN1E Braşov - Poiana Braşov.

Poliţia recomandă conducătorilor auto să respecte semnalizarea rutieră temporară instituită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici