Traficul rutier pe DN 15, în judeţul Neamţ, închis până la sfârşitul anului, pentru lucrări

Traficul rutier pe DN 15, între Poiana Largului şi Bicaz, din judeţul Neamţ, este închis de vineri, până la sfârşitul anului, în zonă urmând să fie refăcut carosabilul afectat de ploile din ultima perioadă.

1372 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier pe DN 15, în judeţul Neamţ, închis până la sfârşitul anului, pentru lucrări

Traficul rutier pe DN 15, în judeţul Neamţ, închis până la sfârşitul anului, pentru lucrări

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră a fost închisă, de vineri, până la finalul anului 2019, pe DN 15, între kilometrii 242 – 286 (Poiana Largului – Bicaz), din judeţul Neamţ.

În zonă vor fi făcute lucrări de reabilitare a carosabilului, care a fost afectat în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă.

Şoferii care circulă în zonă pot alege ruta ocolitoare Poiana Largului - DN 15B - Târgu Neamţ - DN 15C - Piatra Neamţ - DN 15 – Bicaz.

 

Taguri:
trafic,
neamţ,
lucrare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici