Traficul rutier pe DN1A, în zona Săcele, a fost reluat

Circulaţia rutieră pe DN1A, în zona localităţii braşovene Săcele, a fost reluată, luni, la ora 10.00, după ridicarea unui tir răsturnat pe şosea, accident care nu s-a soldat cu victime, anunţă centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

26 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier pe DN1A, în zona Săcele, a fost reluat

Traficul rutier pe DN1A, în zona Săcele, a fost reluat (Imagine: Mediafax Foto)

Traficul rutier a fost reluat pe DN1A Braşov - Ploieşti, la kilodmetrul 164, unde se produsese accidentul.

Infotrafic preciza anterior că circulaţia pe DN1A Braşov - Ploieşti va fi întreruptă timp de aproximativ două ore în zona producerii accidentului, pentru ridicarea tirului răsturnat pe şosea.

Reprezentanţii Infotrafic apreciau că operaţiunea va fi una dificilă întrucât tirul cântăreşte aproximativ 15 tone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici