Traficul rutier pe sensul Drajna - Bucureşti al Autostrăzii A2 a fost reluat

Traficul rutier pe sensul Drajna – Bucureşti al Autostrăzii A2 ( Bucureşti – Constanţa) va fi reluat, marţi, de la ora 15.00, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

46 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier pe sensul Drajna - Bucureşti al Autostrăzii A2 a fost reluat

Traficul rutier pe sensul Drajna - Bucureşti al Autostrăzii A2 a fost reluat (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

Autostrada A2 a fost închisă, duminică, între Bucureşti şi Lehliu. Măsura închiderii tronsonului de autostradă a fost luată după ce, din cauza ninsorii şi a viscolului, vizibilitatea a fost redusă sub 20 de metri.

Nouă persoane, între care trei copii, au fost cazate, în noaptea de luni spre marţi, la sediul primăriei din localitatea Lehliu Gară, unde au aşteptat redeschiderea drumului de acces dintre oraş şi municipiul Călăraşi.

Meteorologii au ridicat, luni, avertizarea Cod portocaliu şi atenţionarea Cod galben.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici