Tragedie în Neamţ. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia şi gemenele în vârstă de doar de două luni

  • Crimă şocantă în Roman, judeţul Neamţ, sâmbătă dimineaţă.
  • Un bărbat şi-a înjunghiat soţia şi fiicele gemene în vârstă de 2 luni şi jumătate.
  • Una dintre fetiţe a murit.
1241 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Neamţ. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia şi gemenele în vârstă de doar de două luni

UPDATE 12:58 Prognosticul medicilor este rezervat în cazul fetiţei de două luni care a supravieţuit atacului din Roman, judeţul Neamţ. Fetiţa a fost operată şi va rămâne probabil ventilată mecanic până i se va ameliora starea.  

Alina Belu, managerul Spitalului de Pediatrie Iaşi, a declarat că fetiţa a fost operată.
 
Chirurgii au evaluat leziunile din abdomen, iar în acest moment starea fetiţei este stabilă, dar cu prognostic rezervat pentru că şocul traumatic a fost sever.
 
Riscurile cele mai mari sunt legate de tot ce înseamnă funcţionalitatea organelor interne care au fost lezate, capsula hepatică şi intestinul, spune Alina Belu.
 
Fetiţa este încă în sala de operaţie, reechilibrată hemodinamic, şi cel mai probabil va rămâne ventilată mecanic până i se va ameliora starea. 

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că, după un conflict spontan, un bărbat de 40 de ani şi-a înjunghiat soţia şi pe cele două fiice gemene.

Victimele au ajuns la spital în stare critică, una dintre ele murind.

Andreea Trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, a declarat că una dintre cele două gemene de 2 luni şi jumătate a ajuns la spital în stop cardiac, cu plăgi înjunghiate toracic şi abdominal. Fetiţa nu a putut fi resuscitată.

Cea de-a doua fetiţă avea plăgi abdominale şi a fost dusă cu elicopterul la Spitalul „Sf. Maria” din Iaşi.

Mama fetiţelor este în CPU, sub supraveghere. Femeia are 34 de ani, iar leziunile nu îi pun viaţa în pericol.

Bărbatul se află în sediul Poliţiei pentru cercetări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici