Tragedie într-un complex comercial din Piteşti: O vânzătoare a murit după ce geamul unei vitrine s-a spart

O vânzătoare de 45 de ani, de la un complex comercial din Piteşti, a murit, vineri, după ce geamul unei vitrine s-a spart şi a căzut peste ea în timp ce, suită pe o scară, femeia aranja un manechin, incidentul petrecându-se la o oră de vârf.

2098 afișări
Imaginea articolului Tragedie într-un complex comercial din Piteşti: O vânzătoare a murit după ce geamul unei vitrine s-a spart

Tragedie într-un complex comercial din Piteşti: O vânzătoare a murit după ce geamul unei vitrine s-a spart (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Din primele cercetări a reieşit că femeia, care avea un stand în complexul comercial respectiv, s-a urcat pe o scară încercând să aranjeze un manechin, însă s-a dezechilibrat şi a trecut prin vitrină, geamul căzând peste ea şi provocându-i răni grave la cap, stern şi torace.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, medicii de la ambulanţă veniţi de urgenţă la faţa locului au constatat că femeia este grav rănită, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, unde s-a constatat decesul.

"Martorii spun că incidentul a avut loc la o oră în care magazinul era plin de clienţi, iar ambulanţa a fost anunţată de alţi vânzători, dar nu s-a mai putut face nimic, pacienta suferind răni grave la cap, stern şi torace, extrem de grave", a declarat dr. Rodica Barbu Maximilian, de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului şi dacă femeia era suferindă de alte boli.

Trupul neînsufleţit al argeşencei a fost transportat la morga din Piteşti, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici