Tragedie la Oradea: Un elev cu rezultate bune la şcoală s-a sinucis, la o zi după ce a susţinut Bacalaureatul

Un adolescent în vârstă de 18 ani, absolvent al Liceului Teoretic „Aurel Lazăr” din Oradea, a fost găsit spânzurat de crengile unui copac pe o stradă din oraş, la o zi după ce susţinuse examenul de Bacalaureat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6467 afișări
Imaginea articolului Tragedie la Oradea: Un elev cu rezultate bune la şcoală s-a sinucis, la o zi după ce a susţinut Bacalaureatul

Tragedie la Oradea: Un elev cu rezultate bune la şcoală s-a sinucis la o zi după ce a susţinut Bacalaureatul

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că nu există suspiciuni în privinţa morţii tânărului, cercetările fiind continuate de poliţişti sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

„Poliţiştii au fost sesizaţi vineri după amiază printr-un apel la 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului de Combatare a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea şi poliţişti ai Serviciului Criminalistic. Victima a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani din localitatea bihoreană Alparea. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În cauză nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte de natură penală, cercetările fiind continuate de poliţişti sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor”, a spus Dinu.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că adolescentul a fost găsit spânzurat de crengile unui copac situat într-o pădurice din spatele unei benzinării de pe strada Ştefan cel Mare din Oradea, apelul la 112 aparţinând unui cetăţean care trecea prin zonă.

Adolescentul nu a lăsat niciun bilet, astfel că nimeni nu înţelege ce l-ar fi determinat să recurgă la un asemenea gest, mai ales că fusese un elev cu rezultate bune la învăţătură, excela la limbile străine, fiind pasionat în special de limba chineză. Tânărul tocmai susţinuse examenul de Bacalaureat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici