Trageri cu muniţie reală în apropiere de Săcele. Cetăţenii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile militarilor

În poligonul Grohotiş de lângă municipiul Săcele vor avea loc în perioada următoare activităţi de instruire şi se vor executa trageri cu muniţie reală, anunţă Primăria Săcele, care sfătuieşte cetăţenii să respecte indicaţiile militarilor pentru a evita eventualele accidente.

481 afișări
Imaginea articolului Trageri cu muniţie reală în apropiere de Săcele. Cetăţenii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile militarilor

Trageri cu muniţie reală în apropiere de Săcele. Cetăţenii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile militarilor

„În perioada 24.05-03.06.2021, Batalionul 21 Vânători de Munte <General Leonard Mociulschi> şi Batalionul 30 Vânători de Munte <Dragoslavele> vor desfăşura activităţi de instruire în poligonul Grohotiş - Zona delimitată de: Muntele Zănoagei, Muntele Urlăţelului, Vârful Roşca, muntele Bobul Mic, Vârful Grohotişul, Muntele Şeţului, Poiana lui Bălan”, anunţă Primăria municipiului Săcele.

De asemenea, în perioada 4 - 9 iunie, zilnic între orele 8.00-19.00, se vor executa trageri cu muniţie reală în poligonul Grohotiş.

„Pe perimetrul acestor zone se instalează posturi de pază şi populaţia este obligată să execute avertizările militarilor din posturile de pază. Orice accident, în eventualitatea producerii lui, va fi pus pe propria răspundere a celor care încalcă aceste prevederi”, potrivit comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici