Transbordare auto între staţiile de cale ferată Caransebeş-Reşiţa Sud

De vineri, de la ora 15.30, CFR va asigura transbordarea auto a pasagerilor pe relaţia Caransebeş-Reşiţa Sud, unde au loc intervenţii pentru îndepărtarea unor arbori.

173 afișări
Imaginea articolului Transbordare auto între staţiile de cale ferată Caransebeş-Reşiţa Sud

Transbordare auto între staţiile de cale ferată Caransebeş-Reşiţa Sud

Potrivit CFR SA, personalul feroviar al SRCF Timişoara intervine cu drezine pantograf, pe tronsonul Caransebeş - Reşiţa Sud, pentru îndepărtarea mai multor arbori căzuţi pe firul de contact şi pe linia de cale ferată, înlocuirea firului de contact şi a cablului purtător rupt de copaci, precum şi pentru remedierea sistemului de alimentare cu energie electrică.

„La această oră nu sunt trenuri înscrise în graficul de circulaţie pe distanţa Caransebeş - Reşiţa Sud, însă intervenţiile personalului feroviar fiind de durată, începând cu ora 15.30, când sunt programate să circule trenurile Regio 9166, 9169 şi 9170, se va asigura transbordarea călătorilor cu mijloace auto pe întreaga distanţă Caransebeş - Cornuşel Banat - Brabu - Brebu - Reşiţa Nord - Reşiţa Sud”, a transmis compania.

Măsura este necesară în primul rând pentru a asigura continuitate în circulaţia trenurilor, iar în al doilea rând pentru a facilita accesul şi deplasarea drezinelor pantograf în linie curentă, pe întrega distanţă de cca 40 de km, unde au căzut peste 15 arbori atât pe firul de contact, cât şi pe linia de cale ferată, iar alţi zeci de arbori sunt deja aplecaţi foarte aproape de firul de contact, existând risc de prăbuşire şi rupere a liniei de contact.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici