Transfăgărăşanul, impracticabil din cauza zăpezii

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat că DN7C - Transfăgărăşan - a devenit, duminică, impracticabil din cauza zăpezii care a căzut în ultimele ore, existând riscul producerii unor avalanşe.

2 afișări
Imaginea articolului Transfăgărăşanul, impracticabil din cauza zăpezii

Transfăgărăşanul, impracticabil din cauza zăpezii

Sursa citată precizează, totodată, că duminică, la ora 11.00, traficul rutier se desfăşura normal pe restul marilor artere din ţară, nefiind semnalate blocaje sau alte evenimente care să perturbe circulaţia vehiculelor.

"Ţinând cont de faptul că plouă sau ninge în majoritatea judeţelor din ţară, carosabilul fiind umed sau acoperit cu zăpadă, Poliţia Rutieră îi sfatuieşte pe conducătorii auto să adopte o manieră calmă de pilotare, să efectueze orice manevră numai după o temeinică asigurare şi să circule cu viteză redusă adaptată în permanenţă condiţiilor de drum şi trafic", mai arată Centrul Infotrafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici