Transportatorii de cereale bulgari protestează în apropierea vămilor Negru Vodă şi Vama Veche

Transportatorii de cereale bulgari desfăşoară acţiuni de protest, luni, în zona adiacentă punctelor de trecere a frontierei Vama Veche şi Negru Vodă, potrivit informaţiilor transmise de autorităţile bulgare către Garda de Coastă din România. Sunt restricţii pentru camioanele din Ucraina şi Moldova.

574 afișări
Imaginea articolului Transportatorii de cereale bulgari protestează în apropierea vămilor Negru Vodă şi Vama Veche

Sursa foto: Poliţia de Frontieră Română

Autorităţile bulgare au informat, luni, Garda de Coasta cu privire la faptul că, începând cu ora 10:00, sunt desfăşurate acţiuni de protest ale transportatorilor de cereale bulgari, în zona adiacentă PTF Vama Veche şi Negru Voda.

Garda de Coastă a completat informaţiile spunând că începând cu ora 12.00 autorităţile bulgare nu mai permit intrarea în Bulgaria tuturor mijloacelor de transport, indiferent de categoria din care acestea fac parte, prin PTF Negru Voda.

Garda de Coastă informează că vor fi actualizaţi periodic timpii de aşteptare în funcţie de evoluţia protestului şi de modul cum acesta va afecta traficul.

Potrivit sursei citate, în prezent traficul autoturismelor nu este afectat, însă au apărut restricţii de circulaţie pentru pentru camioanele înmatriculate în Ucraina şi R. Moldova, în sensul că autorităţile bulgare nu permit în acest moment ieşirea acestora din România prin PTF Negru Vodă.

„Recomandăm atât şoferilor de autocamioane cât şi turiştilor să se informeze utilizând aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliţiei de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp”, potrivit Gărzii de Coastă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici