Transportul RATB pe Şoseaua Mihai Bravu, afectat de lucrări de reabilitare

Regia Autonomă de Transport Bucureşti a anunţat că de la 1 martie liniile navetă de autobuze 667, 604 şi 615 se desfiinţează, iar tramvaiul 34 va fi suspendat din cauza lucrărilor de modernizare ale liniei, care vor începe pe Şoseaua Mihai Bravu.

20 afișări
Imaginea articolului Transportul RATB pe Şoseaua Mihai Bravu, afectat de lucrări de reabilitare

Transportul RATB pe Şoseaua Mihai Bravu, afectat de lucrări de reabilitare

Modernizarea liniei de tramvai 34 este reluată de la 1 martie, RATB precizând că lucrările de reabilitare vor începe pe Şoseaua Mihai Bravu, între Bucur Obor şi intersecţia Şoseaua Mihai Bravu - Calea Dudeşti - Bulevardul Camil Ressu. De aceea, linia 34 este suspendată.

Însă călătorii vor fi preluaţi de linia navetă de autobuze 634 care va rula pe un traseu modificat în ambele sensuri de la intersecţia Şoseaua Ştefan cel Mare - Şoseaua Colentina - Calea Moşilor (Bucur Obor) pe Şoseaua Mihai Bravu, Calea Văcăreşti, Şoseaua Olteniţei până la Romprim, cu întoarcere prin Strada Grigore Marin, Strada Soldanului, Strada Ion Iriceanu, Şoseaua Olteniţei, Calea Văcăreşti, Şoseaua Mihai Bravu, apoi traseul actual.

Abonamentele eliberate pe linia 34 vor fi valabile pe liniile 611, 634, dar şi pe linia 19 între Şura Mare şi Intersecţia Bulevardul Camil Ressu - Strada Dristorului.

Tot din 1 martie liniile navetă 604 şi 615 se desfiinţează. Abonamentele eliberate pe liniile navetă 604, 611, 615 sau 634 vor fi valabile pe liniile care rămân în funcţiune, adică 611 şi 634.

Nici autobuzul 667 nu va mai funcţiona de la această dată, linia de navetă desfiinţându-se.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici