Trasee RATB modificate, ca urmare a concertului AC/DC

Autobuzele liniilor 385 şi 636 vor circula duminică pe trasee deviate, pentru organizarea şi desfăşurarea concertului trupei AC/DC din Piaţa Constituţiei.

36 afișări
Imaginea articolului Trasee RATB modificate, ca urmare a concertului AC/DC

Trasee RATB modificate, ca urmare a concertului AC/DC (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, duminică autobuzele liniei 385 vor circula pe traseul de bază între Platforma Valea Oltului şi intersecţia Şoselei Panduri cu Calea 13 Septembrie, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Şoseaua Panduri, Bulevardul Eroilor, Splaiul Independenţei şi apoi pe traseul actual.

Conform reprezentanţilor RATB, şi autobuzele liniei 636 vor circula pe traseul de bază între CET Vest Militari şi intersecţia Şoselei Pandurilor cu strada Doctor Rainer, apoi pe un traseu modificat pe Bulevardul Eroilor, Splaiul Independenţei, cu întoarcere la Podul Izvor, pe malul stâng al Splaiului Independenţei, Bulevardul Eroilor, Strada Bagdasar, iar apoi traseul de ducere.

Totodată, în noaptea de duminică spre luni, între orele 4.30-6.00, autobuzele liniei 136 vor circula pe traseul de bază între CET Vest Militari şi intersecţia străzii Izvor cu Calea 13 Septembrie, apoi pe un traseu modificat, pe strada Izvor, Splaiul Independenţei, Podul Izvor, cu întoarcere prin bulevardele Libertăţii, Naţiunile Unite, strada Izvor, Calea 13 Septembrie, apoi traseul de bază.

Autobuzele vor reveni pe traseul de bază după ora 6.00.

Accesul la concertul susţinut de trupa AC/DC duminică, în Piaţa Constituţiei, din Bucureşti, se va face între orele 15.00 şi 21.30.

Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei a instituit, începând de miercuri, restricţii de circulaţie în zona Pieţei Constituţiei, pe bulevardele Naţiunile Unite, Libertăţii şi Unirii, în condiţiile în care au loc loc pregătiri pentru concertul de duminică al formaţiei AC/DC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici