Trei ambarcaţiuni de agrement s-au scufundat în Portul Tulcea

Trei ambarcaţiuni de agrement s-au scufundat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Portul Tulcea, sub greutatea zăpezii, fără să fie înregistrate victime.

141 afișări

Potrivit reprezentanţilor Căpităniei Zonale Tulcea, cele trei ambarcaţiuni de agrement erau acostate în Portul comercial Tulcea.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, acestea s-au scufundat sub greutatea zăpezii căzute timp de câteva ore.

În urma incidentului, traficul navelor în zonă nu a fost afectat.

Cele trei ambarcaţiuni nu erau supravegheate, iar specialiştii susţin că dacă ar fi fost o persoană la bord pentru a avea grijă de acestea şi a îndepărta zăpada, acestea nu s-ar fi scufundat.

În prezent, autorităţile tulcene acţionează pentru scoaterea navelor la suprafaţă.

De asemenea, Căpitănia Zonala Tulcea a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici