Trei bărbaţi arestaţi, după ce au fost prinşi cu peste 90.000 de euro falşi. Ce au mai găsit poliţiştii în timpul percheziţiilor

  • Trei bărbaţi din judeţele Alba şi Arad au fost arestaţi după un flagrant
  • Poliţiştii din judeţul Gorj au găsit în casa unuia dintre ei zeci de mii de euro falşi
  • Toţi cei trei bărbaţi au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi preventiv
1615 afișări

Poliţiştii au descoperit în casa unui tânăr de 23 de ani, din judeţul Arad, aproape 90.000 de euro falsificaţi. Percheziţiile au fost făcute de poliţiştii din Gorj, la scurt timp după ce au organizat un flagrant în judeţul Timiş, acţiune în urma căreia au fost prinşi alţi doi bărbaţi de 44 şi 45 de ani, din judeţul Alba, membri ai grupării.

Cei doi bărbaţi din Alba aveau într-o geantă 16.000 de euro contrafăcuţi, pe care intenţionau să-i pună în circulaţie.

În timpul percheziţiilor, anchetatorii au mai găsit un pistol cu glonţ, calibrul 7,65 milimetri, 16 cartuşe , două pachete cu substanţă albă, aproximativ trei grame, posibil cocaină şi cannabis şi încă 13.550 euro.

Toţi cei trei bărbaţi au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi preventiv, ancheta fiind coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Ei sunt cercetaţi pentru punerea în circulaţie de valori străine falsificate şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. În urma anchetei urmează să se stabilească unde se află „fabrica” de bani falşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici