Trei bărbaţi, prinşi după ce au înşelat o bătrână promiţând că îi intermediază o operaţie la ochi

Trei bărbaţi au fost prinşi, miercuri, de poliţiştii bucureşteni, la scurt timp după ce au luat 1.000 de lei de la o bătrână, pe care au abordat-o în incinta Spitalului Universitar şi căreia i-au promis că îi intermediază o operaţie la ochi, potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei.

63 afișări
Imaginea articolului Trei bărbaţi, prinşi după ce au înşelat o bătrână promiţând că îi intermediază o operaţie la ochi

Trei bărbaţi, prinşi după ce au înşelat o bătrână promiţând că îi intermediază o operaţie la ochi

Poliţiştii i-au prins pe cei trei suspecţi, după ce o altă victimă, tot o femeie, s-a plâns, pe 23 aprilie, la Poliţia Sectorului 5, că trei bărbaţi au înşelat-o cu 800 de lei, după ce i-au promis că îi pot intermedia unele servicii medicale.

Cei trei suspecţi au fost văzuţi, miercuri, în jurul orei 07.00, în incita Spitalui Municipal. Unul dintre aceştia a rămas afară, iar ceilalţi doi au intrat în spital, unde au abordat o femeie.

Poliţiştii au observat cum cei doi au condus victima până la complicele care aştepta în curte, iar după o scurtă discuţie aceasta le-a dat nişte bani.

Ulterior, poliţiştii i-au urmărit pe cei trei până pe Şoseaua Panduri, unde i-au imobilizat.

Poliţiştii au apoi legătura cu femeia, care a povestit că le-a dat acestora 1.000 de lei, după ce au convins-o că îi pot intermedia o operaţie la ochi.

Poliţiştii au restituit banii victimei în vârstă de 68 de ani, iar cei trei suspecţi au fost reţinuţi, urmând să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici