Trei bărbaţi prinşi într-o fermă la furat de fructe, împuşcaţi de un paznic

Trei persoane din comuna Sadova, judeţul Dolj, au ajuns, duminică seară, la spitalul din localitate, după ce paznicul unei ferme care îi prinsese la furat de fructe a tras cu o armă de vânătoare cu alice în direcţia lor.

64 afișări
Imaginea articolului Trei bărbaţi prinşi într-o fermă la furat de fructe, împuşcaţi de un paznic

Trei bărbaţi prinşi într-o fermă la furat de fructe, împuşcaţi de un paznic (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Lucrătorii Poliţiei din oraşul Dăbuleni (Dolj) au fost sesizaţi, duminică seară, de cadrele medicale de la Spitalul din Sadova că trei bărbaţi au venit la camera de urgenţă, unde au primit îngrijiri medicale, după ce fuseseră împuşcaţi cu o armă de vânătoare cu alice.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că în acea seară patru bărbaţi au intrat într-o fermă de unde au încercat să fure fructe, fiind însă prinşi de doi paznici, Radu T. de 42 de ani, din Dăbuleni, şi Gheorghe S. de 61 de ani, din municipiul Caracal (Olt).

Potrivit biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, cei patru i-au înjurat pe cei doi paznici şi au avariat maşina lui Gheorghe S., spărgându-i geamul.

"Astfel, Gheorghe S. a folosit o armă de vânătoare cu alice, calibru 12 milimetri, cu care a tras un foc. La dispensarul Sadova au fost identificaţi Marius R., de 34 de ani, Florin R., de 25 de ani şi Andrei V., de 19 ani, toţi din comuna Sadova, judeţul Dolj, cei trei având leziuni uşoare care nu le-au pus viaţa în pericol", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru tentativă furt, distrugere şi uz de armă fără drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici