Trei cadavre, găsite în curtea unei familii din Săcele

Poliţia Braşov a deschis o anchetă pentru a investiga modul în care au murit trei persoane, cu vârste cuprinse între 13 ani şi 70 de ani, ale căror cadavre au fost descoperite, luni seară, într-o fosă din curtea unei familii din municipiul Săcele.

18 afișări
Imaginea articolului Trei cadavre, găsite în curtea unei familii din Săcele

Trei cadavre, găsite în curtea unei familii din Săcele (Imagine: www.protv.ro)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Braşov, Liviu Constantin Naghi, după ce a fost sesizată în legătură cu dispariţia unui bărbat de 70 de ani din Săcele, Poliţia a început căutarea acestuia.

Astfel, într-o fosă din curtea unei familii din localitate a fost găsit cadavrul bătrânului, dar şi cadavrul unui copil de 13 ani şi al unui bărbat cu vârsta între 35-40 de ani.

Conform sursei citate, toate cele trei cadavre aveau urme de violenţă, la prima vedere părând că loviturile au fost provocate cu un obiect tăios.

Cele trei cadavre au fost ridicate de medicii legişti, iar Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov a declanşat o anchetă pentru a afla circumstanţele în care au murit cele trei persoane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici