Trei case din sectorul 2, afectate de un incendiu puternic

Trei case din Bucureşti au fost afectate de un incendiu puternic produs duminică dimineaţă în sectorul 2, pompierii reuşind să stingă focul după o intervenţie de aproape două ore şi jumătate.

456 afișări
Imaginea articolului Trei case din sectorul 2, afectate de un incendiu puternic

Trei case din sectorul 2, afectate de un incendiu puternic

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, pompierii au fost alertaţi, printr-un apel primit la 112 la ora 5.31, cu privire la un incendiu izbucnit pe strada Doda Traian din sectorul 2.

La faţa locului, unde focul cuprinsese trei case, s-a intervenit cu şapte autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară, un echipaj de descarcerare şi unul de prim ajutor, fiind mobilizaţi, în total, 50 de angajaţi ai ISU.

"A fost afectată, în total, o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi", au mai precizat sursele citate.

Nicio persoană nu a fost rănită în incendiu. Potrivit informaţiilor de la faţa locului, în casele afectate de incendiu locuiau patru familii.

Cauza incendiului urmează să fie stabilită, o posibilă variantă fiind cea a unei sobe care a explodat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici