Video Trei constănţeni, reţinuţi pentru exploatarea sexuală a unor minore

Trei constănţeni suspectaţi că au exploatat sexual cel puţin trei minore pentru a obţine bani au fost reţinuţi în urma unor descinderi ale poliţiştilor, aceştia urmând să fie prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

57 afișări

Poliţiştii de la investigaţii criminale, alături de criminalişti şi poliţişti de la Secţiile 1, 3 şi 5 din Constanţa, împreună cu luptătorii SIAS, i-au prins în flagrant delict, joi, pe A. Iusein, de 36 de ani şi S. Sunai, de 33 de ani, ambii din Constanţa, în timp ce primeau bani pentru a-i permite unei minore de 17 ani să însoţească un bărbat cu care urma să întreţină relaţii sexuale contra-cost, se arată într-un comunicat de presă de vineri al Poliţiei Române.

Ancheta poliţiştilor constănţeni l-a vizat şi pe A. Asan, de 39 de ani, tot din Constanţa, membru al aceleiaşi grupări, suspectat de proxenetism. Bărbatul ar fi exploatat sexual două minore.

Astfel, concomitent cu acţiunea de prindere în flagrant delict, poliţiştii au făcut trei percheziţii domiciliare la locuinţele primilor doi suspecţi şi într-un alt spaţiu din Constanţa.

În urma cercetărilor, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Ancheta a fost coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Constanţa, la ea participând şi ofiţeri ai Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici