Trei culegători de ciuperci s-au rătăcit în pădure, deşi cunoşteau foarte bine zona. Au fost găsiţi de salvamontişti

  • Doi bărbaţi şi o femeie, plecaţi la cules ciuperci în pădure, s-au rătăcit.
  • Au fost căutaţi de salvamontiştii din Maramureş şi localizaţi cu ajutorul STS.
154 afișări
Imaginea articolului Trei culegători de ciuperci s-au rătăcit în pădure, deşi cunoşteau foarte bine zona. Au fost găsiţi de salvamontişti

Mediafax FOTO

Şeful Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga, a declarat pentru MEDIAFAX că femeia care s-a rătăcit, în vârstă de 80 de ani, avea hipertensiune arterială, probleme cardiace şi s-a panicat.

„Deşi erau localnici, au sunat la 112 că se învârt într-o zonă pe care, în mod normal o ştiau, dar nu au mai reuşit să găsească drumul înapoi. Zona era aproape impracticabilă din cauza ploilor. I-am localizat cu ajutorul STS după semnalul telefonului mobil, altfel era mult mai greu să îi găsim în pădure”, a spus Benga.

Cele trei persoane rătăcite au fost coborâte de salvamontişti la drumul de acces unde aveau autoturismul parcat.

Niciuna nu prezenta probleme medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici