Trei dintre persoanele vizate în percheziţii au încercat să fugă

Trei dintre persoanele vizate în timpul percheziţiilor efectuate, marţi dimineaţă, la mai multe locaţii din Bucureşti, au încercat să fugă şi să se sustragă anchetei.

24 afișări
Imaginea articolului Trei dintre persoanele vizate în percheziţii au încercat să fugă

Trei dintre persoanele vizate în percheziţii au încercat să fugă (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Marţi dimineaţă, au fost efectuate percheziţii simultane la mai multe locaţii, fiind emise zece mandate în acest sens. Percheziţiile au fost dispuse de Poliţia Capitalei, fiind efectuate sub îndrumarea procurorului de caz.

Acţiunea de marţi dimineaţă este derulată în cadrul unei anchete privind activitatea unei reţele specializate în furturi de maşini de lux, fiind vorba de autoturisme marca Porche, Audi, Volkswagen şi Mercedes. Din reţeaua hoţilor de maşini face parte şi Alexandru Ilie, zis Sandu Geamănu.

Mai multe persoane au fost ridicate de poliţişti, ele urmând să fie audiate. Printre acestea se află şi cei trei presupuşi hoţi ai maşinii lui Gigi Becali.

Sandu Geamănu a fost cel la care a apelat Becali, pentru a-i recupera maşina furată în ianuarie, dându-i un termen de 12 ore. Sandu Geamanu, alături de alte persoane, au "ridicat" trei indivizi, care au fost sechestraţi timp de trei ore, într-unul din imobilele lui Gigi Becali.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a preluat, în 7 aprilie, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea dosarul având ca obiect sustragerea unui autoturism marca Mercedes aflat în folosinţa numitului Becali George. În cauză se efectuează cercetări pentru furt calificat, potrivit sursei citate.

Poliţia s-a autosesizat în cazul furtului maşinii lui Gigi Becali, la două luni după producerea evenimentului. Poliţia Capitalei nu a putut să facă cercetări în acest caz de furt, deoarece nu a fost depusă nicio reclamaţie şi instituţia nu era competentă să se autosesizeze pentru că acest incident s-a produs pe raza judeţului Ilfov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici