Trei elevi de la Liceul "Grigore Moisil" din Capitală, răniţi după ce un calorifer a căzut peste ei

Trei elevi de la Liceul "Grigore Moisil" din Capitală au fost răniţi la mâini şi la picioare, vineri dimineaţă, după ce un calorifer s-a desprins şi a căzut peste ei, doi dintre aceştia fiind transportaţi la spital, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

890 afișări
Imaginea articolului Trei elevi de la Liceul "Grigore Moisil" din Capitală, răniţi după ce un calorifer a căzut peste ei

Trei elevi de la Liceul "Grigore Moisil" din Capitală, răniţi după ce un calorifer a căzut peste ei (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit lui Daniel Vasile, incidentul care a avut loc la Liceul "Grigore Moisil" a fost anunţat la numărul 112 în jurul orei 09.45.

La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă SMURD, care a preluat doi dintre cei trei elevi răniţi. Cel de-al treilea elev a fost luat acasă de către rude, care au refuzat ca acesta să fie dus la spital, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Banu: ISMB va analiza incidentul de la Liceul "Grigore Moisil" după ce şcoala trimite raportul

Inspectoratul Şcolar va analiza incidentul de la Liceul "Grigore Moisil" după ce va primi raportul de la şcoală, din primele informaţii rezultând că, în pauză, câţiva elevi s-au urcat pe calorifer, iar acesta s-a desprins din perete şi le-a căzut pe picioare, a declarat purtătorul de cuvânt al ISMB.

Marian Banu a declarat pentru MEDIAFAX că incidentul a fost anunţat la Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti de către reprezentanţii şcolii.

Potrivit primelor informaţii, câţiva elevi dintr-o clasă de a VI-a de la Liceul "Grigore Moisil", din Sectorul 6 al Capitalei, în timp ce erau în pauză, s-ar fi urcat pe calorifer, iar acesta s-a despins din perete şi a căzut, rănind doi copii.

Marian Banu a precizat că ISMB va analiza incidentul după ce va primi raportul despre incident de la reprezentanţii liceului.

De asemenea, ISMB a sesizat Primăria Sectorului 6, urmând să se stabilească dacă acel calorifer era bine prins în perete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici