Trei francezi reţinuţi pentru că au vândut droguri la un festival de muzică din Caraş-Severin - VIDEO

Trei cetăţeni francezi, cu vârste între 29 şi 32 de ani, au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Timişoara, fiind suspectaţi că au deţinut şi au vândut droguri la un festival de muzică electronică din Caraş-Severin.

363 afișări
Imaginea articolului Trei francezi reţinuţi pentru că au vândut droguri la un festival de muzică din Caraş-Severin - VIDEO

Trei francezi reţinuţi pentru că au vândut droguri la un festival de muzică din Caraş-Severin

Cei trei francezi, Lucile Savidan, Fabien Roger Mindeau şi Gwenael Jean Michel Piton, au fost prinşi în flagrant, marţi, în timp încercau să vândă mai multe doze de droguri, ce păreau a fi LSD, participanţilor la festivalul de muzică electronică din localitatea Stăncilova, judeţul Caraş-Severin, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

În urma percheziţionării autoturismului acestora, înmatriculat în Franţa, au fost găsite 70 de grame de haşiş, 10 grame de canabis, 34 de flacoane ce conţineau clorhidrat de metadonă lichidă şi două flacoane în care se afla substanţă lichidă posibil a fi LSD, din care puteau fi preparate aproape 200 de doze.

"Asupra tinerilor au fost găsiţi şi 23.000 de lei şi 585 de euro, bani susceptibili a proveni din vânzarea de droguri", potrivit anchetatorilor.

Cei trei francezi vor fi duşi, miercuri, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Timiş cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Aceştia au fost prinşi în timpul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit de droguri pe raza judeţului Caraş-Severin, desfăşurată în perioada 11-12 august, de către poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara - Serviciul Antidrog şi cei din cadrul SCCO Caraş-Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici