Trei maşini avariate şi trafic blocat după ce un copac s-a prăbuşit, în centrul oraşului Alba Iulia

Traficul pe o stradă din centrul municipiului Alba Iulia a fost blocat, miercuri dimineaţă, timp de aproximativ o oră, din cauza unui copac care a cedat sub greutatea zăpezii şi s-a prăbuşit, avariind trei maşini, însă nicio persoană nu a fost rănită.

44 afișări
Imaginea articolului Trei maşini avariate şi trafic blocat după ce un copac s-a prăbuşit, în centrul oraşului Alba Iulia

Trei maşini avariate şi trafic blocat după ce un copac s-a prăbuşit, în centrul oraşului Alba Iulia (Imagine din arhivă; Florin Gheorghe/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Alba, Iulia Haţegan, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că un copac dintr-un parc aflat în faţa unui hotel din centrul municipiului a cedat sub greutatea zăpezii şi s-a prăbuşit, avariind trei autoturisme.

Haţegan a spus că strada Primăverii din centrul municipiului a fost blocată din cauza copacului prăbuşit, însă nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

Echipele societăţii de salubritate din Alba Iulia au intervenit şi au tăiat copacul pentru a degaja strada. Toată această acţiune a fost monitorizată de poliţiştii din Alba Iulia, care au închis traficul în zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici