Trei medalii de argint şi una de bronz pentru elevii români, la Olimpiada de Ştiinţele Pământului

Elevii români au câştigat trei medalii de argint şi una de bronz la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Pământului, care a avut loc la Santander, în Spania, a anunţat, luni, Ministerul Educaţiei.

310 afișări
Imaginea articolului Trei medalii de argint şi una de bronz pentru elevii români, la Olimpiada de Ştiinţele Pământului

Trei medalii de argint şi una de bronz pentru elevii români, la Olimpiada de Ştiinţele Pământului (Imagine: www.edu.ro)

Medaliile de argint au fost obţinute de Adrian Gabriel Murariu, în clasa a XII-a la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" din Galaţi, Alexandru Zancă, clasa a XI-a la Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" din Ploieşti şi George Costin Dobrin, clasa a XI-a la Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" din Constanţa. Diana Andreea Catană, elevă în clasa a XI-a tot la Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" din Constanţa, a câştigat medalia de bronz.

La cea de-a VIII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Ştiinţe ale Pământului (International Earth Science Olympiad - IESO), desfăşurată în Spania, la Santander, în perioada 22-29 septembrie, au participat 81 de elevi din 21 de ţări.

Lotul olimpic al României revine în ţară luni, la ora 16.50, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", a precizat Ministerul Educaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici