Trei morţi şi doi răniţi grav de un copac prăbuşit

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte două au fost grav rănite, luni dimineaţă, după ce un copac s-a prăbuşit peste maşina în care se aflau în comuna Poarta Albă din judeţul Constanţa.

1 afișare
Imaginea articolului Trei morţi şi doi răniţi grav de un copac prăbuşit

Trei persoane au murit şi două au fost rănite grav de un copac prăbuşit

Potrivit primelor informaţii, era vorba de două decese, ulterior poliţiştii precizând că şi o a treia persoană a murit în accident, fiind vorba de o familie care şi-a pierdut viaţa, respectiv mamă, tată şi copil. Cei trei erau într-o Dacie cu număr de Bucureşti împreună cu alte două persoane care au fost rănite grav.

Un echipaj de descarcerare s-a deplasat la faţa locului pentru a scoate trupurile dintre fiarele contorsionate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici