Trei persoane au murit şi două au fost rănite, după ce maşina lor s-a răsturnat în Arad

Trei persoane au murit şi două au fost rănite după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, luni dimineaţă, la ieşirea din localitatea arădeană Zerind, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1127 afișări
Imaginea articolului Trei persoane au murit şi două au fost rănite, după ce maşina lor s-a răsturnat în Arad

Trei persoane au murit şi două au fost rănite, după ce maşina lor s-a răsturnat în Arad

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maior George Pleşca, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că o maşină s-a răsturnat pe DN 69 Arad - Oradea, la ieşirea din localitatea arădeană Zerind.

Accidentul s-a soldat cu cinci victime, patru rămânând încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii.

Dintre cele cinci victime, trei bărbaţi au murit, iar două femei au fost transportate în stare gravă la Urgenţa Spitalului Judeţean Arad.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici