Trei persoane au primit îngrijiri medicale după ce locuinţa lor a luat foc, în Sibiu

Două femei şi un bărbat au primit îngrijiri medicale, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce locuinţa lor din Cisnădie, judeţul Sibiu, a luat foc.

113 afișări
Imaginea articolului Trei persoane au primit îngrijiri medicale după ce locuinţa lor a luat foc, în Sibiu

Trei persoane au primit îngrijiri medicale după ce locuinţa lor a luat foc, în Sibiu

Incendiul a izbucnit în timpul nopţii la o casă de pe strada Măgurii, din Cisnădie şi a cuprins acoperişul, transmit reprezentanţii ISU Sibiu.

Pompierii au reuşit să stingă flăcările şi au lichidat incendiul în limitele găsite.

A ars acoperişul şi podul casei pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi.

„Trei persoane (două femei şi un bărbat) au primit îngrijiri medicale, bărbatul cu intoxicaţie uşoară cu fum şi femeile cu atac de panică”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Cei trei au refuzat să fie duşi la spital.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui coş de fum deteriorat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici