Trei persoane, rănite după un accident rutier produs în Capitală

Trei persoane aflate într-un taxi au fost rănite, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce acesta a fost lovit de un autoturism condus de o tânără de 27 de ani care ar fi trecut pe roşu la intersecţia Strada Polonă - Şos. Ştefan cel Mare din Capitală.

82 afișări
Imaginea articolului Trei persoane, rănite după un accident rutier produs în Capitală

Trei persoane, rănite după un accident rutier produs în Capitală

În urma impactului, taxiul a lovit o altă maşină şi s-a răsturnat.

Şoferul taxiului şi doi pasageri au fost răniţi uşor şi transportaţi la spital, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere au deschis, în acest caz, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

"Din primele cercetări, tânăra de 27 de ani ar fi intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului. În maşina condusă de aceasta se mai afla o tânără, niciuna dintre ele nefiind rănită în accident", au mai spus sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici