Trei persoane rănite în urma impactului dintre un microbuz şi un autoturism

Trei persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă, în urma unui accident produs duminică dimineaţa în localitatea Ohaba, judeţul Hunedoara, între un microbuz cu nouă pasageri la bord şi o maşină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

677 afișări
Imaginea articolului Trei persoane rănite în urma impactului dintre un microbuz şi un autoturism

Trei persoane rănite în urma impactului dintre un microbuz şi un autoturism

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu, în urma accidentului, trei persoane au fost duse la spital.

"Sunt trei victime de sex feminin, cu vârste între 40 şi 70 de ani, conştiente, cooperante, cu traumatisme toracice, de membre inferioare, multiple escoriaţii, toate pasagere în microbuz. Victimele sunt transportate la UPU Deva pentru investigaţii. Microbuzul avea nouă persoane", a declarat dr. Dumitrescu.

După primele cercetări, poliţiştii spun că accidentul a fost provocat de un şofer din Bucureşti, care a intrat cu autoturismul pe contrasens.

"Un conducător auto în vârstă de 51 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 68A, din direcţia Deva-Lugoj, pe raza localităţii Ohaba, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul, tip 8+1, condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 44 de ani, din judeţul Galaţi", a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici