Trei poliţişti din Iaşi au fost reţinuţi pentru luare de mită

Trei agenţi de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 6 Paşcani, judeţul Iaşi, au fost reţinuţi marţi, fiind cercetaţi pentru luare de mită.

582 afișări
Imaginea articolului Trei poliţişti din Iaşi au fost reţinuţi pentru luare de mită

Potrivit unui comunicat al DGA, marţi, ofiţeri ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Iaşi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, au făcut trei percheziţii la Posturile de Poliţie Cristeşti şi Lespezi din cadrul IPJ Iaşi - Secţia de Poliţie Rurală 6 Paşcani, într-o cauză penală care vizează săvârşirea mai multor infracţiuni de luare de mită în legătură cu neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu pe linie rutieră.

De asemenea, au fost puse în aplicare patru mandate de aducere privind un număr de patru suspecţi, dintre care trei au calitatea de agenţi de poliţie în cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 6 Paşcani.

„Faţă de cei trei agenţi de poliţie se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită în formă continuată, constând în aceea că, având atribuţii pe linia controlului rutier şi în baza aceloraşi rezoluţii infracţionale, au pretins şi primit diferite sume de bani de la conducătorii auto opriţi în trafic pentru a nu-i sancţiona contravenţional”, transmite DGA.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a dispus reţinerea celor trei agenţi de poliţie pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită în formă continuată, iar miercuri aceştia vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici