VIDEO  Trei tone de droguri la bordul submarinului. Acţiune în forţă a Marinei mexicane

Marina mexicană a confiscat un submarin care conţinea mai mult de trei tone şi jumătate de droguri, probabil cocaină, au comunicat autorităţile locale.

14518 afișări
Imaginea articolului Trei tone de droguri la bordul submarinului. Acţiune în forţă a Marinei mexicane

Trei tone de droguri la bordul submarinului. Acţiune în forţă a Marinei mexicane

Submarinul avea aproximativ 26 de metri lungime şi este considerat cel mai mare dintre cele folosite de traficanţii de droguri pentru a transporta droguri în Europa.

Cinci persoane de naţionalităţi diferite au fost arestate la bordul submarinului şi reţinute în La Paz.

Potrivit DEA, peste 60% din cocaina care intră în Statele Unite este acum expediată din America de Sud la bordul unor submarine, numite narco-subs.

Agenţiile care luptă împotriva traficului de droguri reuşesc să intercepteze doar un sfert din aceste vehicule.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici