Trei zboruri internaţionale, operate de pe Aeroportul Avram Iancu Cluj, afectate de ceaţă / Cursele cu întârzieri

Trei curse aeriene internaţionale operate, duminică, de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" Cluj, sunt afectate de ceaţă. O cursă are întârziere de peste trei ore, transmite corespondentul Mediafax.

386 afișări
Imaginea articolului Trei zboruri internaţionale, operate de pe Aeroportul Avram Iancu Cluj, afectate de ceaţă / Cursele cu întârzieri

Trei zboruri internaţionale, operate de pe Aeroportul Avram Iancu Cluj, afectate de ceaţă / Cursele cu întârzieri

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj au declarat, duminică, pentru corespondentul Mediafax, că sunt afectate zborurile spre şi dinspre Bologna şi Charleroi.

”Trei curse internaţionale sunt afectate de ceaţa de la aeroportul clujean. Cea mare întârziere o are la plecări cursa de Bologna, care trebuia să decoleze de la Cluj-Napoca la ora 7.40 şi va pleca după ora 11, iar la sosiri vor înregistra întârzieri cursele de Bologna şi Charleroi, care urmau să aterizeze la ora 12,10”, au spus sursele citate.

Judeţul Cluj se află duminică sub cod galben de ceaţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici