Trenul Bucureşti–Galaţi, blocat trei ore în staţia Cilibia. Pasagerii au găsit alte soluţii de transport

Trenul interregio care circula între Bucureşti şi Galaţi a rămas, joi, timp de mai bine de trei ore blocat în staţia Cilibia, din cauza unui deranjament tehnic la locomotivă. O parte dintre pasageri au găsit alte soluţii de transport pentru a ajunge la destinaţie.

1145 afișări
Imaginea articolului Trenul Bucureşti–Galaţi, blocat trei ore în staţia Cilibia. Pasagerii au găsit alte soluţii de transport

Trenul Bucureşti–Galaţi, blocat trei ore în staţia Cilibia. Pasagerii au găsit alte soluţii de transport

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan, trenul a aşteptat echipele de intervenţie în staţia Cilibia.

„Trenul IR 1575, care circula în relaţia Bucureşti - Galaţi, a anunţat un deranjament tehnic la locomotivă. La ora 16.05 a oprit în staia Cilibia şi a aşteptat echipele de intervenţie. Reparaţia locomotovei s-a finalizat în jurul orei 19.05, trenul a fost reînscris în circulaţie în jurul orei 19.25”, a spus Brânzan.

Potrivit acesteia, trenul a plecat doar cu o parte dintre călători, deoarece o parte dintre ei au plecat cu alte trenuri care au circulat în acest interval orar prin staţia Cilibia si aveau traseu comun până la Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici