Trenul Unirii cu locomotivă tricoloră, aşteptat în gara Iaşi cu drapelul naţional | GALERIE FOTO

Trenul Unirii cu locomotivă tricoloră a fost aşteptat în gara Iaşi de către angajaţi ai CFR şi familiile lor, mulţi dintre ei purtând drapelul naţional pe umeri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

653 afișări
Imaginea articolului Trenul Unirii cu locomotivă tricoloră, aşteptat în gara Iaşi cu drapelul naţional | GALERIE FOTO

Trenul Unirii cu locomotivă tricoloră, aşteptat în gara Iaşi cu drapelul naţional | GALERIE FORO

De Ziua Naţională, o garnitură specială a CFR Călători, ”trenul Unirii” cu locomotivă tricoloră, a plecat din Bucureşti spre Iaşi.

Anul acesta, angajaţii CFR care se aflau în tren au avut costume speciale, dedicate Zilei Naţionale. Trenul a fost aşteptat în gara Iaşi de către angajaţi ai CFR şi familiile lor, mulţi dintre ei purtând drapelul naţional pe umeri.

"Este o realitate faptul că dezvoltarea domeniului feroviar este una dintre mizele viitorului. Şi asta nu numai pentru că trenul reprezintă una dintre opţiunile cele mai prietenoase cu mediul înconjurător, ci şi pentru că trenul este mai mult decât un mijloc de transport. Călătoria cu trenul uneşte destine, oameni şi locuri. Doresc tuturor românilor cât mai multe călătorii frumoase cu trenul şi, de Ziua Unirii, vă urez: La mulţi ani!", a transmis Iosif Szentes, directorul general al CFR Călători, într-un comunicat de presă.

Trenul va pleca înapoi spre Bucureşti la ora 16.50.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici